René van der Meer / freelance redacteur

Treffende teksten. Print en online.

Terug uit Amerika. Terug naar school

In 2001 heb ik drie maanden in Ohio gestudeerd en daarna ben ik Amerika eigenlijk niet meer uit het oog verloren. Al die tijd had ik de wens om nog een keer voor een langere tijd in het VS te verblijven. Dat is me dit jaar (samen met mijn vriendin) gelukt. In mei en juni hebben we in zonnig Californië gewoond. Een mooie periode, waarin ik letterlijk de rust en ruimte had om het één en ander op een rij te zetten.

Zo heb ik besloten weer te gaan studeren. Begin september ben ik begonnen met de opleiding tot maatschappelijk werker. Als alles loopt zoals gewenst, ben ik hiermee in 2016 klaar. Ik wil mijn werkzaamheden als maatschappelijk werker dan combineren met redactioneel werk binnen de zorg en welzijn. Daarnaast blijf ik journalistieke producties maken.

Nu heb ik in Californië niet alleen nagedacht over De Toekomst. Tussendoor heb ik gewerkt aan enkele verhalen, die inmiddels gepubliceerd zijn en hier binnenkort online staan.

Written by admin

November 26th, 2013 at 1:35 pm

Posted in Blog

54 Responses to 'Terug uit Amerika. Terug naar school'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Terug uit Amerika. Terug naar school'.

 1. .

  thanks for information!!…

  Neil

  3 Feb 15 at 7:25 pm

 2. .

  ñïàñèáî çà èíôó….

  Lynn

  3 Feb 15 at 7:57 pm

 3. .

  thanks!!…

  jorge

  4 Feb 15 at 3:29 pm

 4. .

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

  Anthony

  10 Feb 15 at 3:13 am

Leave a Reply